La Direcció General de Comunicacions Electròniques posa a disposició de la ciutadania dues eines de consulta en línia:

Cobertura TDT, telefonia mòbil i banda ampla (Simulador)

Mitjançant aquesta eina, podreu obtenir la simulació de cobertura i disponibilitat de les emissions a Catalunya, ja sigui de Televisió Digital Terrestre, telefonia mòbil i banda ampla, segons la comarca i municipi.

En relació a la TDT, la informació facilitada es desglossa en canals públics i privats a nivell local, a nivell de Catalunya i a nivell estatal.

Pel que fa a telefonia mòbil, el simulador mostra sobre el mapa la connexió al servei d'emergències 112. (zones on com a mínim hi ha cobertura d’un operador), a partir de la informació de cobertura de què disposa la Generalitat.

Si us interessa el servei de banda ampla,el simulador mostra sobre el mapa la cobertura actual del servei ADSL i del servei WiMAX de tots els nuclis de població i polígons industrials de Catalunya, a partir de la informació de cobertura de què disposa la Generalitat.

Cobertura telefonia mòbil (Dades reals)

L'aplicació Cobertura mòbil permet consultar la disponibilitat de cobertura mòbil arreu de Catalunya, diferenciant per tipologia de connectivitat (2G,3G i 4G) i segons l’operador (Movistar, Vodafone, Orange i Yoigo).

Cobertura mòbil és un projecte col·laboratiu que es nodreix de la participació ciutadana per generar les dades de cobertura a Catalunya. Així, com més gent hi participi més detallat serà el mapa que es crea i més fiable serà la detecció de zones al territori que necessiten millorar la seva cobertura.

Participar en aquest projecte col·lectiu ajuda, a més, a millorar l'eficiència dels serveis bàsics per a la ciutadania, com ara l'accés als serveis d'emergències (112) des de tots els indrets del país.

Data d'actualització:  30.07.2018