Innovació i talent
  • Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Innovació i talent

La innovació és un dels components essencials en la transformació digital de l’Administració a la Generalitat de Catalunya.

L’estratègia d’innovació corporativa de la Generalitat parteix del talent i el compromís de totes les persones que la conformen, a partir de la col·laboració i l’intercanvi d’idees, independentment del seu rol. Hem creat espais com els laboratoris d’aprenentatge i entorns digitals col·laboratius per fomentar noves maneres de treballar. També podeu consultar algunes de les bones pràctiques que ja estem aplicant en la nostra tasca diària.

Innoteca

Recull de pràctiques innovadores desenvolupades a l’Administració, identificades amb base a criteris tècnics i metodològics estandarditzats.

Caixa d'eines

Espai per conèixer recursos utilitzats a l’administració per a generar activitat d’innovació i de millora organitzativa, emprats i administrats per personal de la pròpia organització.

ApLAB

L’ApLAB és punt de trobada per a l’aportació, compartició, debat i generació de coneixement, entorn a processos de transformació digital. Concebut com a laboratori de cocreació, permet enxarxar talent i coneixement