• Imprimeix

Setze empreses catalanes porten el seu talent emprenedor i innovador al Mobile World Congress Americas, a Los Angeles

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, David Ferrer, acompanya les empreses com a màxim representant del Govern català en la delegació de 29 empreses de l’Estat organitzada per la Mobile World Capital Barcelona per connectar ecosistemes

12/09/2018 15:09
MWC_LA

Un total de 16 empreses emergents catalanes de l’àmbit tecnològic participen en la segona edició del 4YFN a GSMA Mobile World Congress Americas (MWCA), que se celebra des d’avui i fins al 14 de setembre a Los Àngeles (EUA). Les empreses catalanes formen part de la delegació de 29 empreses de l’Estat espanyol que ha organitzat Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) per facilitar la generació de vincles entre ecosistemes d’innovació i explorar noves oportunitats de negoci per a aquestes companyies al continent americà. 

La delegació s’ha organitzat conjuntament amb els diferents patrons de la MWCapital, i per part de la Generalitat de Catalunya, compta amb el suport dels departaments de Polítiques Digitals i Administració Pública, a través de l’estratègia SmartCAT, i d’Empresa i Coneixement, a través d’ACCIÓ. En aquest sentit, una petita delegació de representants de la Generalitat, encapçalada pel secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, David Ferrer, ha viatjat fins a Los Àngeles per donar suport i acompanyament a les 16 empreses catalanes que hi participen, que són una mostra del talent emprenedor i d'innovació científica del país. 

Les empreses catalanes que participen al MWCA de la mà de la MWCapital i que tindran l'oportunitat de presentar els seus productes i solucions d'última generació en àmbits tecnològics com IoT, Big Data, impressió 3D o 5G davant representants de la indústria mòbil d’arreu del món són: Accent Systems, AdPone, Aervio, Barcelona Technology School, Brandyourshoes, Broomx Technologies, Cronos Telecom Europe SL, Giftando, Gotaki, Lifevit, Opentrends, RCM Software, Samoby, Submer Computing Immersion Cooling, Tracktio i Yoplan. 

Precisament, Broomx, una de les empreses catalanes de la delegació, que centra la seva activitat a crear experiències immersives amb realitat virtual 360º en espais reals, ha estat seleccionada com una de les cinc finalistes dels 4YFN Awards, guardons que premien la startup més innovadora de la trobada. L’empresa guanyadora tindrà l’oportunitat d’exposar a 4YFN Barcelona 2019, rebrà una invitació per participar com a ponent i serà automàticament nominada pels 'GLOMO Startup of the Year Awards', que tindran lloc en el marc del Mobile World Congress 2019.

Les empreses que participen al MWCA de la mà de la MWCapital tindran l'oportunitat de presentar els seus productes i solucions d'última generació en àmbits tecnològics com IoT, Big Data, impressió 3D o 5G davant representants de la indústria mòbil d’arreu del món