• Imprimeix

Tallers de Scratch a la Smart City Week

Dins el marc de la Smart City Week, Smart Catalonia col·labora amb l'Ajuntament de Barcelona oferint dos tallers de Scratch per a nens i nenes

 

Quan

Data09.11.2018 - 09.11.2018

HoraDe 17h-18:30 i de 19h-20:30

Afegeix al calendari de Google
scratch

L'SmartCity o ciutat intel·ligent és una estratègia per millorar la gestió i l'eficiència dels serveis que es presten a la ciutat a través de la tecnologia. Ara bé, per aconseguir un millor aprofitament d'aquests serveis és imprescindible que els ciutadans siguin competents en l'àmbit digital. Aquesta competència no es limita a saber utilitzar les tecnologies digitals sinó a entendre-les i ser capaç de crear-hi noves solucions.

La missió del codeclubcat.org és oferir als infant de Catalunya la possibilitat d'aprendre a programar ordinadors. Disposa d'una sèrie de materials didàctics que s'han dissenyat amb l'objectiu que els nens puguin aprendre els fonaments de la programació a través de l'estimulació de la seva creativitat. Aquestes activitats es duen a terme en horari extraescolar, en forma de "clubs de codi" o "codeclubs" organitzats i gestionats per voluntaris.
En aquest taller, es portarà a terme una de les activitats de CodeClub.

Les inscripcions als tallers es poden fer:

 

Horari de 17h a 18:30:Inscriu-t'hi!

 

Horari de 19h a 20:30: Inscriu-t'hi!

On

Aula 1 NODE - Cibernarium

Carrer Roc Boronat, 117

Barcelona